Masáž jako prevence

23.09.2014 10:14

Ptáte se mě, jak často je vhodné chodit na masáž. Odpovídám, že jednou až dvakrát do měsíce.

V dnešní době je lidská psychika vystavena přílišnému stresu a díky sedavému způsobu života se u většiny z nás dříve či později projeví zatuhlé svalstvo. Stres, číhající všude kolem nás, nepřispívá ani k celkové duševní pohodě člověka a tělo se stane odrazem našeho psychického rozpoložení. Typickým příznakem je tvorba vrásek, rychlejší stárnutí organismu, bolesti kloubů a šlach nebo již zmíněna zatuhlost svalstva především v oblasti krku, šije a zad.

Díky pravidelné profesionální masáži zlepšíte svůj fyzický stav. Rekondiční masáž je výbornou prevencí proti zmíněným vlivům a rovněž má blahodárný účinek na lidskou psychiku. Při rekondiční masáži dochází k uvolnění svalového napětí a k návratu žilní krve do oběhového centra, díky čemuž se vaše tělo celkově uvolní a druhý den po masáži se budete cítit svěží. Masáž je příjemná, relaxační a zdraví prospěšná.

Abyste věděli, že to myslím vážně, připravil jsem pro vás 20% slevu na zákaznické kartičky platnou v měsíci říjnu.

Jedna hodinová masáž vás vyjde na bezkonkurenčních 224 korun.

Další výhodou je přenositelnost zákaznických kartiček. Můžete se domluvit s rodinou či s přáteli, zakoupit si zákaznickou kartičku a střídat se v jejím využívání.

Objednejte se na masáž pohodlně online kliknutím na tento odkaz nebo mi zavolejte na 777845177.

V Extrifit Gym na vás čeká sympatický profesionální masér za nejlepší ceny v okolí. 

 

Zákaznická kartička je na 10 masáží a jejich platnost je 7 měsíců.

Sleva je platná v měsíci říjnu.